Samenwerkingen

Robert Stamboliev

Robert Stamboliev is werkzaam als psycholoog, trainer, coach en relatietherapeut. Zijn inspiratie is mensen meer bewustzijn te laten vinden. We hebben besloten Dialogue world op te zetten. Robert is de expert en wij helpen hem om via de online markt zijn kennis te delen. Voice Dialogue World wilt professionele begeleiders inspireren in hun ontwikkeling en en helpen in het transformatie om de beste begeleider te worden. 

Hans Verheijke

Hoe kan je leiding geven op een manier waardoor je werknemers gemotiveerd worden en zelf initiatieven gaan nemen? Hier weet Hans Verheijke alles van. Samen met Hans Verheijke hebben we De Leider Van De Toekomst opgezet. Hans heeft veel verschillende manieren van leiderschap mogen ervaren, binnen verschillende bedrijven maar ook binnen verschillende culturen. Het leiding geven verschild heel erg per onderneming maar toch is er een efficiƫnte en niet-effiƫnte manier.

Onze partners

woktogo-logo_1
voice-logo
Dietz-logo
logo-DLVDT-simpel
Vorige
Volgende

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.