Coaching

Online marketing

Wil jij de kennis delen van jouw bedrijf? Door middel van persoonlijke begeleiding helpen wij jouw bedrijf bekent te maken op de internationale markt. We helpen en geven advies over het maken van E-learnings en Webinairs waarmee jij je kennis kunt delen. Wij helpen jou alle belangrijke informatie uit jouw data analyses te halen. Analyses van Google en Social Media zijn extreem belangrijk om te gebruiken tijdens het maken van een plan om online te groeien. Hoe gedraagt jouw doelgroep zich online? Is een vraag de die je stelt en beantwoord om een stevige strategie te maken. Want een succesvolle online marketing begint bij het maken van een goede strategie.

Content marketing

Nu de strategie staat en jij weet hoe jouw toekomst eruit komt te zien. Het plan om online te groeien is nog maar het begin, het is nu tijd voor actie! Ons Leven Lang Leren helpt je verder dan alleen het maken van een online strategie. Onze content creators staan klaar om je te ondersteunen met het maken voor content. Zo helpen wij je graag met het maken van een een online omgeving waar je content kan aanbieden waar mensen voor betalen zodat jij geld kan verdienen. We helpen je graag content hier voor te maken we maken samen e-learning en webinairs over interessanten onderwerpen.

Persoonlijke begeleiding

Als de vruchten beginnen af te werpen van je online strategie moet je hem blijven onderhouden. We laten je zien waardoor je de gewenste resultaten hebt behaald en  hoe je die kan bijwerken als er een nieuwe kans op je pad komt.

Door constant resultaten te meten kun je inschatten welke middelen een succes zullen zijn bij je doelgroep. Op basis van de gegevens zetten wij een expert aan de tafel om de resultaten te bespreken, kennis over te dragen, en waar nodig de online strategie aan te passen.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.